Після того, як перша спрага була утамоване, до мене повернулося бажання, і за поглядах на Віку і її губки в брюках у мене почав пульсувати мій невгамовний член. Ми посиділи ще трохи, випили пива, з'їли креветок. Настала незручна тиша. Тишу розрядила Віка: - Хочете, я вам станцюю? - Запропонувала вона. Ми переглянулися і з задоволенням погодилися. Ми перейшли в кімнату, розсілися на дивані, я включив музику. Вона повернулася до нас спиною і присіла. В такт ударам музики вона стала підніматися, вигинаючись як кішка і незабаром ми змогли на секунду побачити її соковиту Попков. Вона повернулася до нас і почала танцювати. Її груди погойдувалися в такт її рухам, збуджуючи нашу уяву. Їй самій подобалося дивитися на той ефект, який справляв на нас її танець. Повільно танцюючи, вона потягнула блискавку вниз і зупинила її трохи нижче своїх грудей. Щоб не видати збудження ми судомно схрестили ноги як зробити мінєт зірки. Вона нагнулася, демонструючи нам ледь прикриті одягом налиті соком груди з великими коричневими сосками. Потім вона скинула кофту і одного плеча і оголила одну грудь. Ми були в екстазі. Її збуджений сосок дивився прямо на нас, дратуючи і ваблячи одночасно. Повернувшись до нас спиною вона звільнилася від непотрібної вже кофти і різко вигнувшісь повернулася до нас. Не було сенсу приховувати наше збудження.
Як зробити мінєт зірки
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1