Тепер прийшла черга спіднички. Вона легко стягнула з себе трусики і викинула їх за спину. Вся наша увага була спрямована на її ніжки, на край спідниці, що приховує від нас солодку смужку волосся на її лобку. Вона повернулася до нас спиною і почала поволі нахилятися, піднімаючи руками спідничку. Ми затамували подих. Вона трохи зачекав і відкинула її на спинку, відкривши ідеальну попку і ледь помітні губки. Я не зміг стримати збудження і витягнув свій член з штанів. Дивлячись на мене, теж зробили і двоє моїх товаришів. Вона повільно підійшла до нас, опустилася перед моїм другом на коліна й притиснула його член до своєї щоки. Він квапливо взяв його в руку і направив їй прямо в рот голи дивчата видео. Вона з силою опустила голову на його стовбур і почала швидко відсмоктувати, вміло працюючи ротом по всій довжині. Вона стояла перед ним на колінах і активно працювала ротом. Я скинув одяг і підійшов до неї ззаду, присів під неї на коліна, і м'яко увійшов. Вона на мить зупинилася і застогнала, потім знову, ще більш ретельно взялася працювати ротом.      Я почав повільно насаджувати її на свій гарячий член. Ми мали її з двох сторін, вона, лиш трохи постогнуючи, продовжувала рухатися. Темп все прискорюється, я, вже не стримуючись тьопав її з усієї сили.