Раптом вона вийняла член з рота, перехопила його рукою, і з нього бризнула тугий струмінь сперми, забризкуючи її обличчя. Побачивши таку картину, я відчув наближення потужного потоку, і зробивши останні рухи витягнув член і почав кінчати на її прогнувшись спинку красива жінка сэкс дупа. Ми допомагали собі руками, поки остання крапля не впала на її гаряче тіло. Мій другий друг, який весь цей час сидів нерухомо, підійшов до неї, взяв її, підняв і посадив на стіл. Вона охоче розкинула ніжки, він обхопив їх руками, і почав майже грубо трахати її. Від кожного удару її грудей підскакували і спокусливо опускалися на місце. Він скінчив через хвилину, обдавши її білою струменем своєї сперми. Я приніс рушник і витер її груди, спину і губи. Ми попадали на диван і довго лежали, пестячи її. Потім, віддихавшись, одяглися й пішли на кухню продовжувати наше маленьке бенкет. Вона не стала застібати кофту до кінця, і весь вечір ми могли милуватися її округлими грудьми, визирають з-під вінця. Вночі я прокинувся від ласкавих губ, прінікшіх до мого живота, і все почалося з початку.
Красива жінка сэкс дупа
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1