Коротше, справа закінчилася тим, що ми просто плавно розійшлися. Роман з нею був для мене тоді досить дрібним епізодом - вона мені не дуже подобалася зовні, не тому, що була зовсім некрасива, а просто не мій тип - я люблю маленьких і тендітних, а вона була з мене ростом і досить щільна. І весь роман з нею був для мене швидше способом отмостіть іншої моєї подруги, з якою у мене тоді були труднощі. Потім відносини зі старою подругою налагодилися (як потім з'ясувалося, теж ненадовго - уже через пару місяців ми остаточно розлучилися), і я просто сказав Ані "поки". Я дуже здивувався, побачивши голу піхву дівчата в бані гуртожитку, - вона була москвичкою, а в ті часи "общажних" не особливо водили дружбу з москвичами, так що останні в общаге зазвичай не з'являлися. "Привіт!" відповів я. "Як життя?" "Так ось, прийшла в гості до Паші." Паша був один спритний хлопець з нашої групи - він був нас років на 5 старший, а тому вмів розслабленішою ставитися до навчання, і значно більше часу приділяв всяким розвагам. У тому числі любив вусулаштовувати вечірки, і не тільки в канікули, а й у цілком навчальний час. "А, в Паші вечірка, напевно. Ну як там, весело?" запитав я. "Так, не дуже. Мені вже набридло", відповіла Аня, ніж мене трохи здивувала. Паша був веселун, і я не дуже розумів, як у нього в гостях може набриднути. І тут я згадав нашу розмову про вечірку і про проблему відсутності дівчини. Переді мною стояла дівчина і досить недвозначно напрошувалася в гості, як я раптом здогадався. "А що, все веселіше", подумав я і сказав уголос: "Тоді підемо до нас!" "Давай", одразу погодилася Аня, підтвердивши мою здогадку.
голі піхву дівчата в бані
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1