Аня була знайома моїм сусідам ще на той час, коли ми з нею "дружили" - вона кілька разів і до нас в кімнату тоді заходила. Так що представляти нікого нікому не треба було, і ми просто стали пити чай з бутербродами припасеними та печивом. Моє припущення про те, що буде веселіше, однак, не підтвердилося. Хлопці все-таки трохи ніяковіли. Я-то був знайомий з Анею краще і був більш звичний до її поведінки. А поведінка у неї ніколи не було занадто скромним, а в останні місяці вона і зовсім розкрилася молоді голі дівчата цицьки фото. Приходила, наприклад, на заняття в міні-спідниці, що, на ті часи і тим більше при її досить об'ємистій дупі, було досить зухвалою поведінкою. Вона й зараз була одягнена досить розкуто - в сарафан, який досить швидко сповз у неї з одного плеча, і який був при цьому не застебнутий на нижні два гудзики, так що одна з її ніг (а вона сиділа, заклавши ногу за ногу) була фактично повністю виставлена на загальний огляд. Як не дивно, ця її розкутість Юру і Славу навпаки сковувала. І вийшло так, що через годинку нашого застілля Юра підвівся і сказав: "Піду я мою Таню провідаю" (так звали його абтуріентку). Після того, як він вийшов, Слава підморгнув мені і теж направився до виходу зі словами "піду, прогуляюся". Кинувши Ані "я щас", я вийшов за ним. Юра поки ще не пішов, а чекав нас обох. Як тільки ми закрили за собою двері, він сказав мені: "якщо я щось розумію, то твоя Аня хоче розважитися. Ми погуляємо годинку, а потім повернемося. Годі тобі години?" Я в здивуванні знизав плечима: "А з чого ти вирішив, що я її хочу?" "Не хочеш - як хочеш. Просто ви ж дружили колись. То чому б ні?" Я задумався на секунду. Аня не була в моєму смаку, але у мене так давно нікого не було, що я вирішив прийняти пропозицію. "Йде", відповів я, "години мені вистачить." І повернувся в кімнату.