Вона слухняно пішла за мною, залишив після себе на підлозі мокру доріжку - з її щілини неабияк капало. Вона лягла на спину, а я ліг на неї зверху. Поруч, на сусідньому ліжку сиділи хлопці і витріщалися на нас. Слава ще, схоже, не цілком відійшов від акту з Анею та витав десь у світі своїх мрій, але Юрко вже встиг відпочити, і його член вже потихеньку, але явно, наливався силою. При погляді на його член мені прийшла в голову цікава ідея. "Аня", запитав я її, "а як ти щодо в рот взяти?" Аня грайливо запитала "що саме?". "Ну, ти ж розумієш сама. Член!" відповів я. "Як же я зможу, якщо він всередині?" продовжила вона в тому ж тоні. "Так не мій, а Юри." Юра при цих словах здивовано подивився на мене. Аня ж повернула голову, щоб бачити Юру і його гідність, перевела погляд пару разів з його обличчя на його органи і назад, а потім мовчки поманила його пальцем еротичні велики сиски. Юра переліз на нашу ліжко, став на її краю на коліна і направив свій ствол у бік Аніного рота. Вона досвідченим рухом притягнула його до себе, висунула язик і почала облизувати його голівку. Юра закрив очі і тихо млів. Облизавши його голівку з усіх боків по кілька разів, вона відкрила рот ширше і повільно всмоктала в себе спочатку голівку, а потім і ще частина члена, так що зовні залишилася майже третина від загальної довжини.
еротичні велики сиски
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1