Ця історія трапилася коли я був студентом на третьому курсі університету. Батьки кожні вихідні виїжджали на дачу, залишаючи мені повністю вільну квартиру. Ми з друзями користувалися цим на повну котушку, закочуючи п'янки щотижня. Як правило, у мене збиралася невелика чоловіча компанія і ми разом весело проводили час. Одного разу, коли я вже обдзвонив усіх друзів і запросив їх до себе, мені подзвонила моя знайома і запитала, що я роблю. Я з задоволенням розповів їй про майбутній захід і запитав про її плани на вечір. Вона несміливо попросилася до нас, але попросила зайти за нею. Я із задоволенням погодився і через півгодини був у неї вдома. Я ще не припускав наскільки приємним буде цей вечір. Віка, а саме так звали цю дівчину, попросила мене почекати, поки вона одягається. Я сидів на кухні, потягуючи чай. Фотографії дівчат голі попки і я обімлів. На ній була коротка спідничка, що підкреслює її пружну попку, і обтягує кофточка на блискавки. За виступаючим через неї сосок я зрозумів, що білизна вона не одягала. Це порушило мене, але, на жаль, у неї вдома ми були не одні. Дорога до мого будинку зайняла небагато часу. Друзі ще не підійшли, і ми піднялися додому. Деякий час ми засовували в морозилку пиво і ставили воду для креветок. Потім перемістилися до кімнати. Вона нахилилася над моїм столом, розглядаючи що лежать на ньому фотографії.
Фотографії дівчат голі попки
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1